Mala povijest Fruit Landa

Razmišljajući o idealnom osvježenju na plaži kao alternativi klasične gastro ponude na jadranskim plažama (sendviči, pizze, kobasice, kukuruz…), došli smo do ideje koju smo realizirali u ljeto 2007 god. na jednoj od najljepših svjetskih plaža, Zlatnom ratu u Bolu na otoku Braču, kada smo otvorili prvi hrvatski juice & fruit salad bar. Za razliku od sličnih koncepata juice barova na koje možete lako naići u inozemstvu, mi smo prednost dali najkvalitetnijim komadima voća u voćnim salatama. Razlog tome je što se potpunom preradom voća lu voćne sokove ili juiceve gubi jedno od njegovih najvažnijih svojstava – vlakna.  

U 2008 g. smo krenuli „osvježavati“ u Vodicama, te u Supetru na otoku Braču, pretočivši našu viziju idealnog odmora i uživanja u plaži u ideju “Fruit land beach bara”.

U dubokom hladu borova, samo nekoliko metara od mora, zavaljeni u ljuljačku uživate u biranoj glazbi i bogastvu okusa voćnih salata, smoothiesa, shakeova, cocktaila… znajući da ste našli idealno mjesto za predah i osvježenje.Get Widget